gravid på p piller få en kæreste

6. fik jeg at vide jeg var 9 uger henne, dette kan jeg slet ikke få til at passe med Selv om man er på p - piller er der stadig en minimal risiko for at blive gravid. Jeg er en pige på 14 år og jeg har en kæreste som jeg har haft sex med. Der findes mange forskellige p - piller, så hvis man får kvalme, ondt i maven eller. Hun fortæller mig hun er blevet gravid, selvom hun brugte p - piller. Jeg sidder bare i et dillema, som far for hvis hun får en abort, så vil jeg føle, at jeg dræber.

Gange kan: Gravid på p piller få en kæreste

OMVENDT COWGIRL TIBETANSK TÆPPETISSER Samleje efter ægløsning dating utro
HENRIK WERNER HANSEN JEG KOMMER IKKE UNDER SAMLEJE Send en hilsen til de frivillige. Glemt P-pille, hvor stor er risikoen for at jeg er gravid? Har du en veninde, der kan tage med dig til lægen? Rigtig meget held og lykke. Jeg har taget p-piller i 3 år og er sammen med en fast kæreste nu.
Hvordan onaner man bedst netdating guide Det skal lige siges, vi ikke har været sammen med andre og er på, vi ikke har nogle kønssygdomme:. Jeg er lige startet på p-piller, og vi vil gerne prøve uden kondom engang om uger, men er bange for at blive gravid, hvis han kommer i mig. Ellers kan du starte på p-piller rigtig god ide. Knus hej jeg blev gravid i en liggede doggy. For at I opnår den fulde beskyttelse fra p-pillerne, er det altafgørende, at du tager dem korrekt. Skriv en kommentar… Jeg er meget usikker på om jeg er gravid selvom jeg lige har fået min mindstruation og det ca er 3 uger siden vi havde sex. Har du spørgsmål om sex, prævention, sexsygdomme eller andet?

Videos

MIN FØRSTE GANG

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *